|
|
Źródło: Erna Horn "Potrawy z dziczyzny" | Zaczerpnięte ze wstępu: „Potrawy z dziczyzny – to klasyczna już pozycja, która od 20lat cieszy się ogromnym powodzeniem na niemieckim rynku wydawniczym! Każde kolejne wydanie jest aktualizowane i wzbogacane o nowinki kulinarne. „Potrawy z dziczyzny” to książka solidna, która nigdy nie zawiedzie, ponieważ podane w niej przepisy były wielokrotnie sprawdzane i wypróbowane. Wszystkie przepisy podane są w sposób przystępny, szczegółowy... Od dań zupełnie prostych do wykwintnych....” Sami to osądżmy... |
Sos maślany Sos tatarski SOS wiśniowy Sos beszamelowy Sos jałowcowy Sos Cumberland Sos maderowy Brązowy sos Chaudfroid Sos Mornay Sos oliwkowy Sos diabelski Sos myśliwski Sos pieczarkowy Sos pieprzowy |