Wszystkie potrawy
Inne z tej zwierzyny
Inne z tej grupy
Zwierzyna:
Sarna
Rodzaj potrawy:
Pieczenie
SZTUKA MIĘSA Z SARNY - ZAMKOWA
PIECZEŃ Z SARNY PO WILANOWSKU –
Pieczeń na uroczystą okazję
Sarna „Gounod"
Sarna w galarecie
Sarna z migdałami
Sarna „Kaprów gdańskich"
Pieczeń z sarny
Pieczeń z sarny po amerykańsku
Pieczeń z sarny po belwedersku
Pieczeń z sarny po berlińsku
Pieczeń z sarny po francusku
Pieczeń z sarny po kapitańsku
Pieczeń z sarny po parysku
Pieczeń z sarny po tyrolsku
Pieczeń z sarny „St. Hubert"
Comber z sarny po burgundzku
Comber z sarny po kardynalsku
Comber z sarny po warszawsku
Comber z sarny z porzeczkami
Sarna „Daria"
COMBER SARNI A LA EDWARD
ZAKRAWANA PIECZEŃ Z CHRZANEM Z SARNY
STAROPOLSKA PIECZEŃ Z SARNY
Udziec sami pieczony w cieście
DUSZONA ŁOPATKA Z SARNY PO WĘGIERSKU
WINNA PIECZEŃ SARNIA Z ESTRAGONEM
SZTUKA MIĘSA Z SARNY ZAPIEKANA
Comber sarni na sposób litewski
SARNINA DUSZONA Z WERMUTEM 'PO FRANCUSKU
SARNINA ZAPIEKANA W CLEŚCIE
PIECZEŃ RZYMSKA Z SARNINY
PIKANTNA PIECZEŃ Z SARNINY
WIEJSKA POTRAWA Z SARNINY NA SPOSÓB CYPRYJSKI
PIECZEŃ KASZTELAŃSKA 1 SARNY
Włoska pieczeń Goethego
Pieczeń z jelenia nadziewana pieczarkami
SARNINA DUSZONA Z KISZONYMI OGÓRKAMI
Polędwica z sarny po bałtycku
Polędwica z sarny „Riviera"
Sarnia polędwica na zimno
Polędwica z sarny po mediolańsku
Duszony mostek sarni
Sarnia łopatka zawijana z grzybami
Sarnia łopatka nadziewana kasztanami
Udziec sarni na zimno
Pieczony udziec sarni
Udziec sarni pikantny
Udziec sarni po szwabsku
Comber sarni na zimno z kremem z wątróbki
Pieczony comber sarni II
Pieczony comber sarni I
Comber z sarny faszerowany
Pieczeń z sarny
Płonąca polędwica z sarny faszerowana słoninę
Comber sarni po bawarsku
Comber sarni z estragonem
Sarna pieczona z jabłkami – k. Szybkowaru
Sarnina w jarzynach
Sarnina po myśliwsku
Comber sarni po litewsku
comber sarni po amerykańsku
Comber sarni na zimno
Pieczeń z sarny ziołowa
Pieczeń z sarny zawijana
Pieczeń z sarny w dzikim sosie
Pieczeń z sarny w śmietanie
Pieczeń z sarny po węgiersku
Pieczeń z sarny I
Pieczeń z sarny św. Huberta
Sarna po słoweńsku
Pieczeń z sarny II
Dział kulinarny redaguje
Maciej Barton
Zgromadzenie i opracowanie przepisów oraz redakcja działu