Wszystkie potrawy
Inne z tej zwierzyny
Inne z tej grupy
Zwierzyna:
Królik
Rodzaj potrawy:
Pieczenie
Królik a la ochmistrz dworu
Królik po adwokacku
Królik po angielsku
Królik po Hiszpańsku
Królik po jugostowiańsku
Królik po kapitańsku
Królik po litewsku
Królik po mediolańsku
Królik po myśliwsku
Królik po nicejsku
Królik po parysku
Królik po redaktorsku
Królik po rzymsku
Królik po tyrolsku
Królik po wiedeńsku
Królik po wrocławsku
Królik w czarnym sosie
Królik w śmietanie
Królik z pieca
Królik z porzeczkami lub agrestem
Królik z wiśniami
Królik po myśliwsku
Królik ze śliwkami suszonymi
Panierowana polędwica z dzikiego królika
Dziki królik z papryką
Polędwica z dzikiego królika w sosie
Dziki królik na słodko-kwaśno z czekoladą
Dziki królik z cebulą i pieczarkami
Królik z pieczarkami 20 min – kuchnia z szybkowaru
Królik w warzywach 18 min – kuchnia z szybkowaru
Królik w śmietanie 20 min – kuchnia z szybkowaru
Królik w cebuli 25 min – kuchnia z szybkowaru
Królik w potrawce 20 min – kuchnia z szybkowaru
Królik po normandzku 20 min – kuchnia z szybkowaru
Królik po francusku 20 min – kuchnia z szybkowaru
Królik po myśliwsku 25 min – kuchnia z szybkowaru
Królik pieczony na dziko – kuchnia z szybkowaru
Królik pieczony 25 min – kuchnia z szybkowaru
Pieczeń z królika – kuchnia węgierska
Dział kulinarny redaguje
Maciej Barton
Zgromadzenie i opracowanie przepisów oraz redakcja działu