Wszystkie potrawy
Inne z tej zwierzyny
Inne z tej grupy
Zwierzyna:
Sarna
Rodzaj potrawy:
Kotlety, bitki, medaliony
Kotlet z sarny po francusku
Kotlet z sarny po jagiellońsku
KOTLET Z SARNY PO JAGIELLOŃSKU -
FILET Z SARNY - ZAMKOWY
Medaliony
Filety z sarny „Gotard"
Filety z sarny „Victoria"
Filety z sarny „zamkowe"
Kotlety z sarny a la Henryk IV
Stek z sarny po dyrektorsku
Stek z sarny po angielsku
Stek z sarny po amerykańsku
Stek z sarny „Paradise"
Kotlet z sarny po rzeszowsku
SZNYCLE Z SARNY ZAPIEKANE W WARZYWACH
SARNIE PULPECIKI ZE SPAGETTI PO WŁOSKU
Bitki korzenne z sarny
FILETY Z SARNINY Z BRZOSKWINIAMI
Sznycle z sarny nadziewane pieczarkami
KOTLETY MIELONE Z SARNY OWIJANE BOCZKIEM
Sarnie steki z grochem puree
Sznycle sarnie z kiszoną kapustą i owocami
Sarnie steki na sposób rosyjski
Sarnie sznycle z grilla
Sarnie sznycle z grzybami
Medaliony z sarny po waldhucku
Steki z sarny
Medaliony z sarny w potrawce
Krokiety z sarny z sosem Cumberland
Steki z sarny z faszerowanymi ziemniakami
Sznycle z sarny z rozmarynem
Filety z sarny na grzankach
Medaliony z sarny
Dział kulinarny redaguje
Maciej Barton
Zgromadzenie i opracowanie przepisów oraz redakcja działu