|
|
Źródło: Grzegorz Russak | Autorytet z Domu Polonia. Wytrawny kucharz, gawędziarz, po prostu fachowiec w swej dziedzinie. Cykl felietonów w Łowcu Polskim od lat kilku cieszy się wielkim uznaniem i może uda się nam zebrać na tej stronie swoiste archiwum tych myśli. Nie tylko przepisy ale przede wszystkim wskazówki i porady są więcej niż pomocne. Polecam serdecznie. Ktoś porównał kiedyś pana Russaka do pana Makłowicza i ja się z tym zgadzam... |
wg zwierzyny Sarna (4) Dzik (8) Jeleń (2) Bażant (1) Różności (32) | wg rodzaju Sosy (6) Zupy (1) Marynaty i przyprawy (2) Zrazy (11) Gołąbki... (1) Pieczenie (4) Rolady, faszerowanie (1) Pasztety, paszteciki (3) Kotlety, bitki, medaliony (6) Różności (2) Podroby (10) |